Nieuwsbrief

Het is weer februari en dus is Het Koolwitje weer open na een heerlijke winterstop. Een winterstop waarin ik superdruk ben geweest met het opruimen van de Kerstspulletjes, balansen van de winkelvoorraad, het weer op orde brengen van de winkel en niet te vergeten de jaarlijkse schoonmaak. Daarnaast bezoek ik beurzen, doe ik bestellingen, pak ik deze uit en zet alles in de winkel. Dus echt vakantie vieren was er niet bij, al heb ik mij prima vermaakt en doe ik alles in mijn eigen tempo, want soms was het best KOUD in de winkel.

Een pallet vol met Bunzlau Castle aardewerk stond er voor mijn deur en nu in de winkel. Alles is dus weer lekker aangevuld, ook de hand- en theedoeken, de houten planken, borden, mokjes en schalen.  De keuze is, zeg maar …. reuze!

Nieuwe decors van het servies van Emma Bridgewater zijn o.a. anemone, dog rose en marigold, erg leuk al zeg ik het zelf. Schorten, ovenhandschoenen en kleine dienblaadjes, die wil je gewoon hebben. Ook de nieuwe Chilly’s bottles zijn geweldig. Een fles die je thee loeiheet en je wijn ijskoud houdt, wel 24 uur lang. Ideaal toch? Als je ’s morgens naar kantoor gaat en je wil na je werk direct door naar strand/zee/water, kun je lekker genieten van een glas koele wijn. Of onderweg naar je werk/meeting of anderszins genieten van heerlijke warme thee/koffie. En de kleurtjes zijn zó gaaf!

Räder is besteld en verwacht ik ieder moment binnen te krijgen. Nieuwe vazen, windlichtjes, mini hebbedingetjes, te leuk allemaal. Ook de nieuwe Zusss collectie moet nog geleverd worden, ik hoop dat het allemaal gaat passen, want kiezen was weer ontzettend moeilijk. Er komen in ieder geval hele gave tassen aan!

———————————————————————————————————————————————

SALE ZUSSS TASSEN

Om ruimte te maken voor de nieuwe collectie tassen, gaan de ‘oude’ tassen in de sale. En niet zomaar een sale, nee een SUPER SALE. Kom maar snel een kijkje nemen, want op is op.

———————————————————————————————————————————————

Kortom: ik heb jullie gemist, jullie mij (Het Koolwitje) ook?

Tot snel in Buren,

Liefs, An

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

  • In februari en maart is Het Koolwitje op zaterdag open van 10.00 – 13.00 uur, vanaf april weer de normale openingstijden.
  • Woensdag 27 maart tot en met 13 april is Het Koolwitje gesloten.
  • Maandag 22 april, 2ePaasdag is Het Koolwitje EXTRA geopend van 13.00 – 16.00 uur.
  • Koningsdag, zaterdag 27 april is Het Koolwitje gesloten.
  • Zondag 19 mei is er Kunstmarkt in Buren en is Het Koolwitje EXTRA geopend van 13.00 – 16.00 uur.
  • Zondag 30 juni is er Betuws Buren, ook dan is Het Koolwitje EXTRA geopend van 13.00 – 16.00 uur.