Bunzlau Castle

Bunzlau Castle is het allerbeste Poolse aardewerk dat er is. Bunzlau Castle is geschikt voor zowel het landelijke als het moderne interieur. Dit traditioneel vervaardigde servies is gemaakt van keramisch aardewerk en wordt met de hand beschilderd en bestempeld. Alle modellen worden in vele decors gemaakt.

Het servies is op 1300 graden gebakken en twee keer geglazuurd, daardoor keihard en geschikt voor de vaatwasser, oven, magnetron en zelfs de diepvries. Het servies bestaat al sinds 1800 en heeft veel verschillende decors en items. De zeer hoge kwaliteit en vele combinatie mogelijkheden maken het Poolse servies een gewild servies. Het Koolwitje heeft een breed assortiment van Bunzlau Castle. Veel klanten sparen dit prachtige servies. Een enkeling kiest voor één decor, de meesten geven de voorkeur aan variatie. Dat maakt dit servies ook zo bijzonder. Je stelt je eigen servies samen, dat wat bij jou past!

Al het Bunzlau Castle servies komt uit de fabriek van Ceramika Artystyczna Bolesławiec. Zij hebben al meer dan 200 jaar ervaring in het ontwerp en de productie van de hoogste kwaliteit keramiek. Alle grondstoffen die nodig zijn voor de productie komen uit de omgeving. Er worden wel zeven verschillende kleisoorten gebruikt en de verf is gemaakt op basis van natuurlijke materialen.

Klik hier om de laatste collectie te bekijken via de online brochure.

Melody-2642-2
Marrakesh_1026
Daydream_2524
Blue-Valentine_0375E
Springtime_2075
Petit-Fleur_2395
Blue-Eyes_0071
Royal-Blue_1982
Red-Violets_1960