Kerst 2018

Door het prachtige weer zouden we bijna vergeten dat het over zeven weken al Kerst is. Zijn jullie er al klaar voor? Het Koolwitje wel. Na drie dagen buffelen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is mijn winkeltje tot de nok toe gevuld met leuke spulletjes. En denk nu maar niet dat we Sinterklaas overslaan. Ik heb de beste man gesproken en gezegd dat al die leuke Kerstattenties best al met de Sint gegeven kunnen worden. Ook weer geregeld!

Ging ik vorig jaar al ‘los’ met Räder, dit jaar was het hek van de dam! Zo veel leuks, liefs, schattigs en moois. Van kleine schaaltjes tot grote borden, vazen, kandelaars, belletjes, engeltjes, windlichten, huisjes, Kerststalletjes, Kerstballen, te veel om op te noemen. Een presentje van Räder is altijd een schot in de roos.

Rader vaasjes
Rader huisjes
Rader engeltjes
Rader bakjes

Bunzlau Castle heeft een nieuw Kerstdecor met sterretjes. Echt weer een toppertje. Gelukkig heb ik de engeltjes ook weer aan kunnen vullen net als de hele voorraad met zeven nieuwe decors en veel nieuwe items zoals een tajine, juicer en keuken linnengoed. Naast het mooie roze nu ook groen en zwart. Komt dat zien, komt dat zien!

Bunzlau castle kerstdecoren
Bunzlau castle mandje
Bunzlau Castle stof

Emma Bridgewater heeft ook al een nieuw decor met sterretjes in de kleuren groen/blauw. Ik vind hem erg mooi. Heb een echt Kersthoekje gemaakt met de prachtige bekers van Emma.

Emma Bridgewater engel
Emma Bridgewater kerst

Zusss heeft zichzelf weer overtroffen met gave tassen, groot en klein, warme sjaals, agenda’s, leuke bekers, horloges, make-up tasjes, posters, pennen, thee, armbandjes en meer, veel meer!

Knit-Factory zorgt voor sfeer met mooie hand- en theedoeken, pannenlappen maar ook sjaals en mutsjes in gezellige kleuren.

Natuurlijk heb ik ook heerlijke geurkaarsjes, geurzakjes, Kerstservetten, mooie Kerstballen, Aspen Cider Spices, kalenders 2019 van Lang Graphics, sjaals van Revelz, schuddebolletjes, engeltjes, elanden, muisjes en hertjes. Kortom, de winkel staat vol met kadootjes waar je blij van wordt.

Maria
Krans

Gezellige evenementen in november en december

  • De Kerst-inn is vanaf 17 november, bijna alle winkels zijn dan in Kerstsfeer.
  • Op dinsdag, woensdag en donderdag 11, 12 en 13 december is Het Koolwitje voor de 8ste keer present op de Kerstmarkt in het Ziekenhuis Rivierenland Tiel. Uitsluitend bedoeld voor het personeel en de vrijwilligers van dit ziekenhuis. Zin in!
  • Op zaterdag 15 december is er weer Buren bij Kaarslicht, waarschijnlijk voor de laatste keer. Kom dus genieten!

Gewijzigde openingstijden

  • Extra open op de zondagen 18 en 25 november, 2, 9, 16 en 23 december van 13.00 – 16.00 uur.
  • Zaterdag 15 december Buren bij Kaarslicht geopend van 10.00 – 21.00 uur.
  • Vanaf donderdag 27 december t/m donderdag 31 januari 2019 is Het Koolwitje gesloten.
  • Vrijdag 1 februari 2019 om 10.00 uur ben ik weer open.
  • In februari en maart is Het Koolwitje op zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur gesloten.
  • In april weer volgends de gebruikelijke openingstijden: woensdag van 13.00-17.00 uur, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

Ik hoop jullie binnenkort te zien in mijn winkel. Ik verheug me op jullie komst.

Liefs, An